Piece of chocolateKan jij me helpen bij het realiseren van een kleed in chocolade?
Wat antwoord je op zo’n vraag?
Iemand met een beetje gezond verstand zegt nee. Ik zei: natuurlijk.

Als gevolg van dit drieste antwoord startte voor mij een uniek project.
De chocolatier van dienst was het enige gekende element: Dominique Persoone himself. Expert op het vlak maar wel in nood van een drager voor de chocolade. Graag in jute, vermeldt hij terloops. Nu zeg ik soms wel lachend dat ik me zelfs in een jute zak nog sexy kan voelen, zolang er maar de juiste lingerie onderzit, helaas heb ik de winkel voor zakjurkjes in ruw baalkatoen nog niet gevonden. Zelfs niet op het net.

“Anything is good and usefull if it’s made of chocolate.”
– Jo Brand

Waar gaat een dochter aankloppen op zoek naar raad en daad? Juist, bij mama, die bovendien een autoriteit op het vlak van het betere naaiwerk is. Heen en weer telefonerend tussen chocolade en naaiatelier komt de correcte drager tot stand. Mijn taak: rondrennen, organiseren en delegeren.
Vandaag glunderde ik inwendig bij het resultaat.
Een chocoladekleed maken? A piece of cake!One Comments

Comments are closed.